HTML

I love Budapest

Friss topikok

  • LaceK85: :D (2017.09.19. 09:21)
  • earnestsewn: earnestsewn earnestsewn (2010.07.31. 22:59)
  • emmarigby: emmarigby emmarigby (2010.07.31. 19:15)
  • : http://fedotyyguryanov.narod.ru/17.html;grcielabeltran http://fedotyyguryanov.narod.ru/18.html;www... (2009.08.01. 16:55)
  • garry-vg: email:6561691@mail.ru ŕńüęŕ íŕ ěîáčëó FLY LX 600 ńĺęđĺňű č őčňđîńňč ěîáčëüíűő ňĺëĺôîíîâ samarich.s... (2009.06.11. 22:18)

Címkék

2008.10.30. 20:24 m01ra

Váhááá, gyerekek, hát mondanom se kell; a hintó előállt! Mihály természetesen elkezdett matyizni a blogomra, ezúton is küldöm a pacsit nekije, szóval este rám tört egy kisebb idegzsábagyulladás, de azóta sok sok víz lezubogott azon a bizonyos Dunán. Na, de a lényeg az, hogy mikor megkaptam a sms-ét melyben nyilvánvalóvá tette a számomra, hogy belecsibészkedett a titkos lelki világomba, abban a pillanatban elillant belőlem a faszkodás meg az ideg! Mint tudod, Rachel, mikor a már házas Rossnak bevallja, hogy szerelmes. Ez nonszensz, nem? Valószínűsíthető, hogy kell egy ilyen, hogy mi a f@szt csinálsz b@zmeg? dolog, ahhoz, hogy átlépjek. Aztán máma volt adáska, lapper volt, viszont kurva romantikus, ahogyan a kijelölt, sötét területen meghitten beszélgetek a kollégákkal, mert azért van egy-kettő, akiket kezdek a szívembe zárni, és ez oly csodás a számomra. Aztán Misi elébem gyütt, oszt rágtuk még egy darabig a gumicsontot, de kábé keleten a helyzet változatlan.

Minden esetre holnap nagy sikerű jelmezvásárlást tartok, ugyanis holnap van az év második legnagyobb (vagy első, hehe) beöltözős bulija, mely ismételten Foxnál esedékes! Oda fog csapni a jelmezem!
Bozonyosan bitangos lesz az este, és egyáltalán nem garantálom, hogy nem öntök le alaposan a garatra, de ha belegondolunk szerintem Skubu óta nem is ittam! Ami mikor is volt???? Jó régen.

Jövő héten Csillácskával, Mártikával, Andikával és még ki tudja hány nősténycukorbogárral eltakarodunk újra a Bizsuba shoppingolni, ez a valami.

Na, most meg eltakarodom Linoccsal talicskázni egy sörire (kérlek üss).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://m01ra.blog.hu/api/trackback/id/tr836356755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása