HTML

I love Budapest

Friss topikok

  • LaceK85: :D (2017.09.19. 09:21)
  • earnestsewn: earnestsewn earnestsewn (2010.07.31. 22:59)
  • emmarigby: emmarigby emmarigby (2010.07.31. 19:15)
  • : http://fedotyyguryanov.narod.ru/17.html;grcielabeltran http://fedotyyguryanov.narod.ru/18.html;www... (2009.08.01. 16:55)
  • garry-vg: email:6561691@mail.ru ŕńüęŕ íŕ ěîáčëó FLY LX 600 ńĺęđĺňű č őčňđîńňč ěîáčëüíűő ňĺëĺôîíîâ samarich.s... (2009.06.11. 22:18)

Címkék

2009.02.23. 23:52 m01ra

Jaj, ma nagyon buzgómócsing voltam az új gyaki kislánnyal. Előre dolgozunk. Istenem, már csak egy dologért imádkozom éjt nappallá téve; hogy a holnapi beszélgetés konstruktív legyen, hogy végre hajrá hajrá, hogy végre megbeszéljük, megcsináljuk, kiadjuk, és menjen, robogjon a sok ötlet. Hát ennyi. Ugyanitt egyébként színészetre hajlamos lányt keresek, de komolyan, remek kisfilm készítése céljából. Jelentkezni jobbra fönt. Drámai jellegű film, részletek ímélben. Rendes cuccal, vágókkal, rendezővel, minden.
Ma voltam kis bébiknél, akik egyébként már több mint két évesek, és valami olyan mérhetetlenül rosszak, hogy JÉZUS, de persze imádom őket! Ma például egy kósza pillanatra hanyattfeküdtem a szőnyegen és azonnal két pár bébiláb volt a fejemen. Aztán egy pillanatra eltűnt az egyik kis bébike az előszobában, majd pár perc elteltével utána megyek, hogy mégis hol ez a kis Judika, látom, hogy a kis terrorista kirámolta az egész táskámat, de mindenestül, és amikor ránézek, hogy Judika, nem vagy te egy kicsit rossz???? Akkor bűnbánó arcot vág, és azt mondja bólogatva: De. Aztán röhög. Úgy imádom őket, de olyan rosszak ezek, de úgy röhögök rajtuk!

Ápropó. Azt még kihagytam a múltkori beszámolóból, hogy az Bladerunnaz buli tele volt kis 15 éves, fossá spurizott kislányokkal, ami még nem is lett volna baj, de volt olyan, amelyik konkrétan megtámadott minket, Ildit ölelgette, meg Andikát hátulról támadta, meg karolgatott, simogatott, meg ilyenek, és hihetetlenül idegesítő volt, hogy lökni kellett már el, és búgó hangon azt kérdezni, hogy nem vagy te nagyon nagyon beexezve?? Mé' nem mész má' anyádba elfelé? De semmi észlelés. Gyalázat, gyerekek, gyalázat.

Holnap korán kelek, úgyhogy ma korán hunyni térek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://m01ra.blog.hu/api/trackback/id/tr776356467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása